Praktisch

Deelnamevoorwaarden

Auto

Oldtimerreizen.eu is een in groepsreizen voor oldtimers en klassieke auto’s gespecialiseerd reisbureau. Uiteraard zijn ook young timers welkom. Uw auto dient verzekerd en in een goede, veilige staat te zijn voor het dagelijks rijden van circa 250 tot 300 kilometer. Er gaat geen technische ondersteuning mee op onze reizen. Onze ervaring is dat eventuele calamiteiten zelf en door medereizigers kunnen worden opgelost. Professionele reisbegeleiding is gedurende de gehele reis aanwezig om vragen te beantwoorden en u waar mogelijk te ondersteunen.

Doelgroep

Oldtimerreizen.eu richt zich op 50+ers. Uiteraard zijn ook jongere deelnemers welkom. Gezelligheid en samen reizen staat voorop. De dagelijkse tochten worden doorgaans in kleine groepjes van maximaal vijf auto’s gereden. Individueel deelnemen en/of rijden is uiteraard altijd mogelijk.

Inschrijven

U dient zich tijdig in te schrijven. We maken reizen op maat voor individuele deelnemers en voor groepen. Bij een open inschrijving is het maximum aantal deelnemende auto’s 25.

Verzekeren

Uw auto dient verzekerd te zijn en u dient zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Vrijwaring

Oldtimerreizen.eu is een activiteit van Marcomm BV, Dokter van Stratenweg 15, Postbus 2032, 4200 BA Gorinchem. Oldtimerreizen.eu en Marcomm BV kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade aan de auto, persoonlijk letsel en welke mogelijke schade aan deelnemers en derden dan ook ten gevolge van deelname aan één van de reizen van oldtimerreizen.eu. Deelnemers zijn verplicht een bewijs te tekenen waarin ze oldtimerreizen.eu en Marcomm BV vrijwaren voor eventuele schades ten gevolge van deelname aan de reis.

Deelname

Deelnemers dienen zich tijdig, uiterlijk twee maanden voor aanvang van de reis, in te schrijven. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van een aanbetaling van 50% van de reissom. Een groepsreis op inschrijving vindt alleen doorgang bij voldoende deelname: minimaal 10 deelnemende auto’s (20 personen). Deelname in volgorde van binnenkomst van aanbetaling.

Annulering door reisorganisatie

Vindt de reis om redenen van onvoldoende deelname geen doorgang dan verplicht oldtimerreizen.eu zich tot het terug betalen van de volledige aanbetalingsom.

Annulering door deelnemer

Bij annulering van de reis door een deelnemer tot uiterlijk twee maanden voor aanvang van de reis verplicht oldtimerreizen.eu zich de aanbetaling terug te betalen. Bij annulering van de reis door een deelnemer binnen een periode van twee maanden voor aanvang van de reis zal oldtimerreizen.eu de aanbetaling niet terugstorten. Oldtimerreizen.eu zal in deze laatste situatie de deelnemer bevestigen welke betaling is gedaan, zodat de deelnemer een beroep kan doen op zijn/haar annuleringsverzekering.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten van Oldtimerreizen.eu zijn de algemene voorwaarden van Marcomm BV van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden.